december 02

Tags

Kim Kardashian showt borsten op kerstkaart

 

De Kardashians trakteren hun vrienden en familie ook dit jaar weer op een gepersonaliseerde kerstkaart. Met daarop Kim Kardashian in een zeer pikante jurk.

Het decolleté van de realityster reikt tot net boven haar navel. Kim vond een beha verder onnodig. De Kardashians zijn gekleed in het zwart, maar de kleurrijke kerstkaart, geschoten door de beroemde fotograaf David LaChapelle, lijkt als thema ‘casino’ te hebben, met de nodige tl-verlichting, het enorme dollarteken en de extravagante accessoires.

De fotograaf wilde alleen de vrouwen op de foto. Bruce Jenner werd daarom als niet te missen lid van de familie in een glazen cel rechts op de foto weggemoffeld. Kourtneys kinderen mochten na overleg ook op de foto, zo hangt Mason op de bank en wordt Penelope, in het wit, vastgehouden door haar moeder.

 

Their most elaborate one yet: The Kardashians have released their annual family Christmas card, which was shot by David LaChapelle for 2013

Show-stopping: Kim is the centre of attention in the image, wearing a black gown with a keyhole cut-out to display her ample cleavage and a split all the way up one side

The big reveal: The family revealed this year's card on Keeping Up With The Kardashians: A Very Merry Christmas special